Hillerød Motor Co. A/S

Hillerod Motor Co. Slangerupgade 58, 3400 Hillerød

NYHEDER HOS OPEL HILLERØD

Afvikling af 7th Oresund Rally Classic 2017.

D. 08 maj 2017

Det 7´th Oresund Rally afvikles lørdag den 6. maj med start fra Hillerød Motor Co. kl. 8:00 og med afslutning samme sted kl.16:00. Ca. 42 vogne skal køre en forudbestemt rute med tidsprøver undervejs i Nordsjælland, hvor point på tidsprøverne vil afgøre hvem som vinder.

Bilerne som deltager må ikke være ældre end 1990 og der ses mange spændende og eksotiske vogne som Lotus, Porsche, Renault Alpina, Simca Lorena, Volvo Sport og Amazone, VW, Opel Manta, Corsa A, Kadett E og Rekord D, Ford Mustang og Escort Mk.1.Mexico og Mk.2., MG, Honda, Alfa Romeo, Chevrolet Corvette, Peugeot, Audi Quatro, Toyota Subra, Morris Mascot Cooper, Jaguar E, ect. blandt deltagerne som er fra Danmark og Sverige. Vejret er forrygende flot med høj sol og varme. Dagen startede med morgenmad og den første bil havde afgang med flag kl. 10:00. Vi ønsker rigtig god tur.


Den Gamle By i Århus bygger kopi af Hillerød Motor Co.

D. 16 december 2016

Den Gamle By i Århus bygger kopi af Hillerød Motor Co. fra 1920´erne og byggeriet forventes at stå færdig til august 2017. Vi har været forbi den 26. november 2016 for at se hvor lang de er nået. Byggeriet er nået pænt langt som man kan se på billederne og det ser ud til at kunne blive en rigtig spændende attraktion som vil begejstre alle bilfolk, når den åbner under navne ”Motor Companiet”.


Den nye 2017 model Opel Insignia Grand Sport

D. 8 december 2016

Det avancerede udstyr som tilbydes er head-up visning i forrude, semi-automatisk vognbane assistent, en udvendig pop-up funktion til fodgænger beskyttelse og den seneste udgave af Opel's IntelliLink informationssystem som kan bruges med Wifi hot-spot funktion.

Opel Insignia Grand Sport hatchback vil blive lanceret i Europa in januar 2017. Efterfølgende i marts udbydes Insignia Sport Tourer Stationcar. En Crossover model inspireret af Stationcar modellen kaldet Country Tourer vil også blive en del af det samlede modelprogram. Der er ingen planer om at tilbyde en 4-dørs sedan.