Hillerød Motor Co. A/S

Hillerod Motor Co. Slangerupgade 58, 3400 Hillerød

OPEL FORSIKRING.

Når du kører Opel, skal du naturligvis have en Opel Forsikring.

Med Opel Forsikring er du sikker på, at din Opel bliver repareret på et autoriseret Opel værksted. Hvis du skulle komme ud for et uheld, er det autoriserede Opel værksted altid bedst til at tage sig af din bil og dine behov. Med Opel Forsikring bliver din bil repareret på et Opel værksted, hvilket sikrer, at du får alle fordelene, som behandling af eventuelle klager, services uden ekstra omkostninger, reparationer i høj kvalitet og et minimum af besvær.

En Opel Forsikring er skræddersyet specielt til din Opel, og vi lægger vægt på tryghed, dækning og en konkurrencedygtig pris.

Du kan købe din Opel forsikring både hvis du allerede har en Opel – eller du er ved at købe en ny Opel. Opel Forsikring tilbydes i samarbejde med Nordens største forsikringsselskab If.

 

Er du ved at købe en Opel, så få en forelagtig introforsikring.

Når du køber din bil hos en autoriseret Opel forhandler, kan du med det samme få din Opel Forsikring til en meget fordelagtig introduktionspris. Introforsikringen kan købes, når du køber en ny eller brugt Opel hos os – så længe den ikke er ældre en 5 år.

 

Dine fordele ved introforsikringen:

 

Opel Forsikring til dig, der allerede har en Opel.

Har du allerede har en Opel, eller du er ved at købe en Opel, som er mere end 5 år gammel, så kan du købe din Opel Forsikring hurtigt og nemt hos If.

 

Opel Forsikring omfatter:

  • Garanteret brug af Originale Opel dele ved alle reparationer
  • Garanteret beskyttelse af bilens to års garanti
  • Garanteret beskyttelse af bilens garanti for gennemtæring
  • Fordelagtig frontrudedækning
  • Garanteret brug af et autoriseret Opel værksted, hvis uheldet skulle være ude

Ro i sindet, fordi du ved at vi giver dig de nødvendige serviceydelser, hvis du skulle komme ud for et uheld.