Hillerød Motor Co. A/S

Hillerod Motor Co. Slangerupgade 58, 3400 Hillerød

OPEL SERVICE.

 

Opel 4 Life

Til dig med en Opel, der er ældre end 3 år, tilbyder vi et økonomisk serviceeftersyn som vi kalder ”Opel4Life”. Det er et eftersyn, der omfatter de vigtigste kontrolpunkter inklusiv elektronisk fejlsøgning på elektronikken, så du er sikret, at din Opel holdes i optimal stand. Der indgår naturligvis også udskiftning af motorolie og oliefilter i tjekket.

 

Opel Assistance

Vi holder dig i gang. Opel Assistance sørger for, at du kommer videre i tilfælde af driftsstop. Uanset hvor du befinder dig, har du adgang til Opel Assistance i mere end 40 europæiske lande – døgnet rundt. Opel Assistance dækker vejhjælp, bugsering, erstatningbil, hotelovernatning, vidererejse med f.eks.tog eller fly.etc.

 

Opel Forsikring

Med Opel Forsikring er du sikker på, at din Opel bliver repareret på et autoriseret Opel værksted. Hvis du skulle komme ud for et uheld, er det autoriserede Opel værksted altid bedst til at tage sig af din bil og dine behov. Med Opel Forsikring bliver din bil repareret på et Opel værksted, hvilket sikrer, at du får alle fordelene, som behandling af eventuelle klager, services uden ekstra omkostninger, reparationer i høj kvalitet og et minimum af besvær.

 

Opel Garanti

Opel understreger den høje kvalitet på sine produkter ved at yde en omfattende to års garanti på din nye bil og Opel Assistance i det første år. Opels garanti for nye biler gælder alle nye Opel biler i en periode på 24 måneder. Derudover yder Opel garanti mod gennemtæring af karrosseriet.

 

Opel Service

Hold din Opel kørende med hjælp fra os, din autoriserede Opel ekspert.

 

Vaerd at vide

Nyttige tips og fakta kan gøre det meget lettere og billigere for dig at køre Opel. Søger du svar på spørgsmål om hvordan du sparer på pengene og miljøet, kan du finde informationerne her.

 
 

Service- og reparationsaftale

Når du køber din nye Opel, har du en unik mulighed for at tegne en Opel Service- og reparationsaftale. Med en Opel Serviceaftale betaler du en fast månedlig ydelse, der er skræddersyet efter dit kørselsbehov og din bilmodel, så du slipper for uventede værkstedsregninger.

 

Instruktionsbøger og infotainment guider

Her finder du Opels instruktionsbøger og infotainment guider. Vælg bilmodel - og download pdf.