Hillerød Motor Co. A/S

Hillerod Motor Co. Slangerupgade 58, 3400 Hillerød

Samarbejdsaftaler til virksomheder og medarbejdere

Hillerød Motor Co. er Danmarks ældste Bilforretning - en familieejet virksomhed som går helt tilbage til 1920 med en central beliggenhed midt i Nordsjælland i Hillerød centrum.

Med vor mange års erfaring for at lytte til kundens ønsker og det at servicerer privatkunder og erhvervskunder hvor ønsker for samarbejde kan være meget forskelligt, kan vi tilbyde en skræddersyet samarbejdsaftale. 
Uanset bilmærke og antal af biler vil en aftale kunne omfatte firmaets samlede bilpark og samtidig med at virksomhedens ønsker og prioriteter i et samarbejde vil blive opfyldt – vil der være mange penge at spare. !
Dette har EU-forordningen siden 2002 gjort muligt - kunder kan nu frit vælge værksted uden tab af fabriksgaranti. Skulle der være garantispørgsmål kan vi også rådgive og vejlede og være behjælpelig på anden måde.
Hillerød Motor Co. kan blandt få værksteder i Nordsjælland, servicere i alt 28 forskellige bilmærker med vores Bosch-testere og bl.a. yde GRATIS Vejhjælp og Assistance ved udført serviceeftersyn iht. serviceplan. Med krav om løbende vedligeholdelse af uddannelse samt anvendelse af det sidste nye i testudstyr til alle bilmærker tilbyder vi – alt til bilen samlet et sted.

Da producenten Bosch - en af vores samarbejdspartnere, er verdens største leverandør af komponenter, specialværktøj og elektronisk software til Opel samt den øvrige bilindustri, vil vores Bosch Car Service , Opel og Fordværksted altid være i besiddelse af de sidste nye tekniske oplysninger til de nyeste modeller - dette på lige fod med andre bilmærkers autoriserede værksteder.

Og med kundens rettigheder ifølge EU-forordningen og købelovens bestemmelser siden 2002 for frit valg af værksted uanset bilmærke og uden tab af fabriksgaranti, vil der hos Hillerød Motor Co. være mange penge at spare og ikke mindst tid at spare, for alle bilejere ved at samle - alt til bilen et sted. 

Idet vi håber at have skabt interesse for vor samarbejdsaftaler, skulle det glæde os at høre fra Dem.

Tillid følger mennesker - ikke kun bilmærker.!

Kontaktperson : Morten Stockflet Jørgensen tlf. 4826 1515 e-mail: Morten@hilleroedmc.dk

Tilbage til Opel Værksted Hillerød